Se busca coordinador/a para centro de servicios para personas mayores en Girona

empleoDatos de la empresa

Nombre: Sumar Empresa d’Acció Social

Localidad: Agullana (Girona)

Actividad:

Entitat pública que té la missió d’impulsar i garantir la bona gestió dels serveis socials, fomentant el treball en xarxa dels organismes locals.

Se ofrece

Jornada: Jornada Completa

Horario: 40 hores setmanals de dilluns a divendres

Durada del contrato inicial: Estable

Disponibilidad de incorporación en 15 días.

Funciones:

Seleccionem coordinador del Centre de Serveis d’Àmbit Rural d’Agullana que, en dependència de la persona Responsable de Centres de Gent Gran, serà la responsable de dirigir, coordinar i posar en marxa els procediments d’actuació, de les diferents àrees d’atenció del centre. S’ocuparà de planificar, revisar i fer el segiment, de les diferents actitvitats i tallers. Es farà càrrec dels diferents aspectes relacionats amb l’atenció a les perones ateses al centre, així com de l’atenció a les famílies. Es responsabilitzarà, de la gestió i coordinació del personal, amb el suport de l’àrea de recursos humans de l’empresa, així com d’altres tasques relacionades amb la gestió del centre i l’aprovisionament del material, amb el suport del departament d’adminsitració.

Se requiere:

-Titulación en Psicología, Trabajo Social, Educación social, Terapia Ocupacional.

-2 años de experiencia.

Idioma: Català y Castellà.

 

 

 

FacebookTwitterLinkedInGoogle+EmailMeneameCompartir
Publicado en: Ofertas empleo
Buscador General
Calendario
enero 2018
L M X J V S D
« Dic    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Histórico
Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web. Al utilizar nuestra página web usted acepta esta situación. En caso de no aceptarla, por favor, abandone nuestra página web.