Se busca coordinador/a para centro de servicios para personas mayores en Girona

empleoDatos de la empresa

Nombre: Sumar Empresa d’Acció Social

Localidad: Agullana (Girona)

Actividad:

Entitat pública que té la missió d’impulsar i garantir la bona gestió dels serveis socials, fomentant el treball en xarxa dels organismes locals.

Se ofrece

Jornada: Jornada Completa

Horario: 40 hores setmanals de dilluns a divendres

Durada del contrato inicial: Estable

Disponibilidad de incorporación en 15 días.

Funciones:

Seleccionem coordinador del Centre de Serveis d’Àmbit Rural d’Agullana que, en dependència de la persona Responsable de Centres de Gent Gran, serà la responsable de dirigir, coordinar i posar en marxa els procediments d’actuació, de les diferents àrees d’atenció del centre. S’ocuparà de planificar, revisar i fer el segiment, de les diferents actitvitats i tallers. Es farà càrrec dels diferents aspectes relacionats amb l’atenció a les perones ateses al centre, així com de l’atenció a les famílies. Es responsabilitzarà, de la gestió i coordinació del personal, amb el suport de l’àrea de recursos humans de l’empresa, així com d’altres tasques relacionades amb la gestió del centre i l’aprovisionament del material, amb el suport del departament d’adminsitració.

Se requiere:

-Titulación en Psicología, Trabajo Social, Educación social, Terapia Ocupacional.

-2 años de experiencia.

Idioma: Català y Castellà.

 

 

 

Share
Publicado en: Ofertas empleo
Histórico
¿Quieres recibir por correo electrónico las ofertas de empleo que publicamos? Indica tu nombre y una dirección de correo.

Loading